نوشته شده در 3 دیدگاه

مراقبت از محصولات چرمی

مراقبت از محصولات چرمی

چرم یکی از موادی است، که با آن می‌توان کاپشن، بارانی، ژیله، کلاه، کفش، دستکش، کمربند و کیف دوخت و این روزها با انواع رنگ‌ها و جنس‌ها در بازار ایران موجود است. چرم همیشه ماده اولیه گرانی بوده و دوخت آن نیز مهارت زیادی می‌طلبد بنابراین همیشه محصولات چرمی بسیار گران بوده‌اند. این روزها که کارخانه‌های تولیدی چرم ایرانی، تخفیف‌های خوبی برای حراج‌های خود قایل می‌شوند، شاید بتوانید یک محصول چرمی با قیمت مناسب پیدا کنید. وقتی چرم می‌خرید، خیالتان راحت است که سال‌ها بدون دغدغه از فرسوده شدن، می‌توانید از آن استفاده کنید. با این حال، نگهداری محصولات چرمی هم نکته‌هایی دارد که اگر آنها را در نظر داشته باشید، طول عمر لباس و کیف و کفش خود را بالا برده‌اید.

مراقبت از محصولات چرمی

چرم اصل را چگونه از تقلبی تشخیص دهیم؟

برای نگهداری بهتر چرم به نکات زیر توجه کنید:

1.همیشه چرم را خوب گردگیری کنید. اگر گل و گرد و خاک روی چرم بماند، به مرور زمان آن را خراب می‌کند.

2.اگر ماده‌ای روی چرم ریخته که با دستمال خشک پاک نمی‌شود، با کف صابون و یک اسفنج، به آرامی روی سطح چرم بکشید و لکه را پاک کنید و بعد با یک دستمال خشک، چرم را خشک کنید.

3.اگر لکه‌ای خیلی عمیق روی چرم درست شده، سعی نکنید هر طور شده آن را از بین ببرید چون ممکن است به خود چرم آسیب بزنید.

4.هر چند ماه یک بار، محصولات چرمی خود را با واکس چرم چرب کنید. واکس چرم ماده مخصوصی است که برای همین محصول ساخته شده و می‌توانید از فروشگاه‌های محصول‌های چرمی تهیه کنید. واکس معمولی، در درازمدت باعث خورده شدن سطح چرم می‌شود.

5.چرم در رطوبت زیاد کپک می‌زند بنابراین آن را در جایی که بسیار مرطوب است نگهداری نکنید. هیچ‌وقت هم چرم را در لفاف پلاستیکی نگه ندارید چون این کار باعث می‌شود که رطوبت احتمالی موجود در محصول چرمی خشک نشود.

6.بهتر است چرم را شب خوب واکس بزنید و در جایی دربسته بگذارید و تا صبح نگه دارید. چرمی که تازه واکس خورده و هنوز واکس به خوردش نرفته به سرعت در طول روز گردوخاک را به خود جذب می‌کند و صدمه می‌بیند، علاوه بر این، رنگ چرم نیز تیره و کدر می‌شود.

7.اگر لباس چرمی دارید، مراقب باشید که روی آن عطر یا اسپری نپاشید. عطر و اسپری موادی دارند که باعث می‌شود برخی از مواد روی سطح چرم فرآوری شده حل شود و آن را خراب می‌کند.

8.هرگز نگذارید چرم به مدت زیاد آفتاب بخورد. برای نگهداری چرم در خانه، آن را در کمدی دور از آفتاب و گردوخاک قرار دهید.

9.اگر برای مدتی نمی‌خواهید از وسایل و لباس‌های چرمی خود استفاده کنید، داخل آن را با روزنامه پر کنید تا شکل ظاهری آن آسیب نبیند. لباس‌ها را نیز خوابیده داخل کمد بگذارید طوری که تا نخورده باشند.

3 دیدگاه دربارهٔ «مراقبت از محصولات چرمی»

  1. […] در چرم­های کرومی به ندرت می­توان یافت اما در صورتیکه چرم اشتباهاً و به ­طور غلط تکمیل شود برای مثال سفیدگری شود […]

  2. […] پیشینه سه هزار ساله، اولین وقدیمی ترین تولید کنندگان چرم در جهان هستند. آثار باستانی به جا مانده از دوران قبل از […]

  3. […] محصولات سایت از پرزهایی با جنس چرم طبیعی(گوسفندی، بزی و …) هستند که بر روی فوم(چرم مصنوعی) […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.